Levert uw website wel het rendement op dat u ervan verwacht? Is er goed nagedacht over de functionaliteit die er nodig is op uw website om uw doel te bereiken? In de rubriek “Muis in het web” van het Dagblad van het Noorden wordt gekeken naar het nut van de Drentse websites. In de krant van dinsdag 27 april heeft men de door Interwijs gebouwde website www.mscdatell.nl onder de loep genomen. “MSC pakt de zaak voortvarend aan. Wie inlogt ziet onmiddellijk het laatste nieuws, waaronder een verslag van het eerste elftal. De site straalt veel liefde voor het vak uit.” , zo meldt het Dagblad van het Noorden. De belangrijkste pluspunten: de site is up-to-date en informatie kan snel gevonden worden.

Uiteraard wil iedereen het optimale rendement uit zijn website halen. Interwijs biedt haar klanten daarom altijd een maatwerk oplossing aan. Deze bestaat o.a. uit een onderhoudsmodule, gekoppeld aan een database, die de ultieme mogelijkheid biedt om razendsnel in te spelen op ontwikkelingen. De database is een geordende kaartenbak met informatie achter de website. Uit de database worden de diverse geïmplementeerde webmodules gegenereerd. Door gebruik te maken van een database worden zoekfuncties uitgebreid en heeft men sneller toegang tot de juiste informatie op uw website. De lay-out voor de presentatie van de informatie ligt vast waardoor men altijd een gewaarborgde opmaak en functionaliteit heeft. Via de onderhoudsmodule kan men op eenvoudige wijze zelf informatie toevoegen, wijzigen of verwijderen. Men heeft geen specialistische kennis nodig, een willekeurige PC met internettoegang is voldoende. Het is mogelijk om verschillende onderdelen door verschillende mensen te laten onderhouden.

Hoe functioneel is uw website? Laat Interwijs uw website eens onder de loep nemen en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden. Heeft u nog geen website? Natuurlijk kunnen wij ook een website op maat voor u bouwen. Neem contact op voor een afspraak met één van onze medewerkers. U kunt ons per mail bereiken via of via telefoonnummer 0522 243666.