Interwijs is al jaren actief op het gebied van Internet en ICT diensten. Om u nog beter te kunnen bedienen hebben wij een online computerwinkel geopend.

ICT shop is een niet voorraad houdende, online winkel. Door deze zeer efficiënte manier van werken en een goede samenwerking met de grootste landelijke distributeurs van de bekende merken zijn wij in staat producten binnen 48 uur tegen scherpe prijzen aan u te leveren.

Wat biedt ICTshop?

ICT shop biedt alle top ICT merken overzichtelijk gerangschikt in een online catalogus. Hierin vindt u computers, randapparatuur, computeronderdelen, software, supplies en andere artikelen op het gebied van kantoorautomatisering. ICT shop is direct verbonden met de grootste ICT distributeurs in Nederland waardoor u kunt profiteren van een breed product aanbod met scherpe prijzen en snelle levering.

Eenvoudig bestellen

Computers, computeronderdelen en andere ICT producten via ICT shop bestellen is eenvoudig. Na éénmalige online registratie krijgt u van ons een inlognaam en wachtwoord per post toegezonden. Vanaf dat moment kunt u bestellingen plaatsen in ICTshop, onze online computerwinkel.

ICTshop is de online computerwinkel van Interwijs en daarom kunt u zoals u gewend was gebruik maken van onze gedegen kennis van automatisering en netwerken. Ook op uw aankopen via ICTshop krijgt u onze gebruikelijke aftersales service.

ICTshop staat garant voor een breed productaanbod, scherpe prijzen, snelle levering en goede service!