Onlangs heeft Interwijs als enige in Zuidwest Drenthe de certificering Microsoft Small Business Specialist behaald. Het Small Business Specialist predicaat toont de competentie aan van een bedrijf met betrekking tot Microsoftproducten ten behoeve van de kleinzakelijke markt. Hierdoor kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Naar een snellere, effici√ęntere bedrijfsomgeving?

Al is geen enkel klein bedrijf hetzelfde, √©√©n ding staat vast: Microsoft Windows Small Business Server (SBS) 2003 kan u helpen een snellere en effici√ęntere bedrijfsomgeving voor uw klanten te ontwikkelen.

Small Business Server:

  • Beschikt over functies voor e-mail en beveiligde internetaansluiting die meteen klaar zijn voor gebruik
  • Verbetert de productiviteit dankzij functies voor het delen van informatie en samenwerking. Heeft functies voor externe toegang, voor bijvoorbeeld thuiswerkplekken.
  • Kan snel en flexibel worden ge√Įmplementeerd.
  • Heeft ge√Įntegreerde functies voor het maken en terugzetten van back-ups.

Al deze functionaliteit is gebundeld in één netwerkoplossing die zich op eenvoudige wijze laat installeren en configureren.

Daarnaast biedt Microsoft Windows Small Business Server nog andere voordelen:

Windows SBS 2003 is bedoeld voor bedrijven van 2 tot 50 medewerkers.
Haal meer uit het internet, uw klantrelaties en verhoog de productiviteit. Met Windows SBS 2003 kunt u internet op een betere manier gebruiken, de relatie met uw klanten versterken en de productiviteit verhogen.

Op zoek naar een Small Business Specialist bij u in de buurt klik dan hier.

Wilt u meer weten over de voordelen van de samenwerking met een Small Business Specialist klik dan hier.