Interwijs gaat verhuizen. Nee, ons kantoor gaat niet naar Groningen maar we verhuizen binnenkort naar een nieuw kantoor aan de Eekhorstweg

Verhuizen naar de Eekhorstweg
De afgelopen jaren heeft Interwijs een behoorlijke groei doorgemaakt. Het aantal werknemers is inmiddels uitgebreid naar 7 mensen. De noodzaak voor meer ruimte was al snel ontstaan. Aan de Eekhorstweg beschikken we over een nieuw kantoor met voldoende ruimte voor de diverse afdelingen. Twee jaar geleden zijn we naar de paardemaat 25b verhuisd in afwachting van de realisatie van ons nieuwe kantoorpand. Dat het uiteindelijk zo lang zou duren hadden we niet verwacht. We zijn hier nu echt uit ons jasje gegroeid en zijn blij dat we half juli onze intrek kunnen nemen in het nieuwe pand. De adreswijziging met alle details wordt binnenkort verstuurd.

Naar datacenter in Groningen
Toch zijn we naar Groningen. Door de toenemende vraag van hosting is Interwijs uitgebreid naar een tweede datacenter. Hierdoor kan Interwijs de betrouwbaarheid van zijn diensten nog verder vergroten en zijn we klaar voor de toekomstige behoefte. Dit datacenter is gevestigd in Groningen bij SIG Telehousing. SIG Telehousing is het knooppunt voor internet in Noord Nederland. Het staat 2de in de Top10 van beste datacentra in Nederland en België. Bedrijven zoals Google Nederland zijn hier gevestigd.