Met ingang van maandag 14 april zijn de activiteiten van Easy for You ICT ondergebracht bij Interwijs B.V. in Meppel. U kunt dan ook vanaf die dag contact opnemen met Jan Piet van Dijk middels het telefoonnummer van Interwijs 0522-243 666.

Na bijna 5 jaar het bedrijf Easy for You ICT te hebben voortgezet, heeft Jeanette von der Heide – Waninge besloten de bedrijfsactiviteiten over te dragen en zich volledig in te zetten voor het melkveebedrijf van haar man.

Jeanette:
“Ik ben in contact gekomen met Jan Piet van Dijk van Interwijs uit Meppel. Een betrouwbaar en erkend ICT bedrijf. Ik ben er van overtuigd dat u hier als klant in goede handen zult zijn! Ik wil u bedanken voor het jarenlange in ons gestelde vertrouwen”

Jan Piet van Dijk:
“Interwijs is een organisatie van 7 enthousiaste mensen. Wij zijn een internet en ICT bedrijf gevestigd in Meppel. Onze activiteiten bestaan uit het maken van oplossingen op basis van internettechnologie (websites, e-commerce etc.) en automatisering zoals netwerk- systeembeheer (hard- en software). Hiermee sluiten de producten en diensten die u van Easy For You ICT afneemt naadloos aan bij ons profiel. “

Een aantal producten en diensten waarmee we u van dienst kunnen zijn:
· Netwerk- en systeembeheer voor computers en servers (Microsoft gecertificeerd
bedrijf)
· Levering van hard- en software
· Applicatieontwikkeling op basis van Internettechnologie (ook klant specifieke
oplossingen)
· Websites, webshops en e-commerce
· Domeinregistratie en hosting (Lid SIDN)
· Positioneren van uw website in Google (SEO)

Ik ben er van overtuigd dat wij u naar tevredenheid van dienst kunnen zijn. U kunt per direct contact met ons opnemen. Mocht u vragen hebben, dan hoor ik die graag van u.

Met vriendelijke groet,
Interwijs B.V.

Jan Piet van Dijk