Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het kopen via internet de laatste jaren enorm in populariteit is toegenomen. In 2004 is er in Nederland voor ongeveer 1.7 miljard euro via internet gekocht. Dit is een groei van ruim 30% ten opzichte van 2003. De aankopen via internet blijken harder te groeien dan de reguliere bestedingen! Er zijn in Nederland bijna 4 miljoen mensen die via internet kopen. De gemiddelde besteding bedraagt 424 euro per consument.

De aankopen van particulieren variëren van cd’s en computerspellen tot grotere aankopen als een thuisbioscoop en ook reizen worden veelal online geboekt! De belangrijkste redenen om via internet te kopen zijn de lagere prijzen, de grote keus uit producten en het eenvoudig kunnen plaatsen van een bestelling.

Interwijs is ingesprongen op het veranderende koopgedrag. In onze online computerwinkel ICTshop.nl bieden wij een uitgebreid assortiment ICT producten waarmee wij ons vooral op de zakelijke markt richten.
Ook een aantal van onze klanten maakt gebruik van de mogelijkheden om hun producten via internet aan te bieden. Op www.boomlab.nl heeft Interwijs een online catalogus ingericht waarin kan worden gezocht, gebladerd en besteld! Wilt u uw producten ook via een webshop of een online catalogus aanbieden? Neem contact op met Interwijs en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.