De Interwijs e-mail virusscanner zorgt ervoor dat e-mail berichten, voordat u ze ontvangt, worden gecontroleerd op virussen. Eventueel aangetroffen berichten met virussen worden automatisch voor u verwijderd. De Interwijs e-mail virusscanner wordt elke dag ververst met nieuwe anti-virussoftware. Interwijs biedt deze dienst speciaal voor haar abonnees gratis aan!

Waarom een e-mail virusscanner?

Continu worden wereldwijd nieuwe virussen verspreid over het internet. Denk bijvoorbeeld aan het ‘I love you-virus’. Er bestaat altijd een kans dat ook u wordt verrast door een virus in uw computer. En dan kunt u alleen maar hopen dat de schade beperkt blijft. Om zo’n situatie te voorkomen, biedt Interwijs als een van de eerste Nederlandse internetproviders, speciaal voor haar abonnees, de Interwijs e-mail virusscanner aan. Met deze dienst bent u gratis beschermd tegen virussen, op een eenvoudig en zeer doeltreffend manier!

Voordelen van Interwijs e-mail Virusscanner

Voordat e-mails in uw mailbox terechtkomen, en zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen, worden de berichten gecontroleerd op virussen:

  • nooit meer zelf e-mail door de scanner halen!
  • geen software meer downloaden!
  • geen updates meer maken, want de Interwijs e-mail virusscanner wordt elke dag ververst met nieuwe antivirussoftware.

Wat doet de Interwijs e-mail virusscanner?

De Interwijs e-mail virusscanner zorgt ervoor dat e-mailberichten worden gecontroleerd op virussen. Eventueel aangetroffen berichten met virussen worden voor u automatisch verwijderd. U ontvangt dan alleen een bericht van de Interwijs virusscanner, met de vermelding dat het ontvangen bericht tegengehouden is. Ook de verzender wordt door de Interwijs e-mail virusscanner bericht over het feit dat ze u een virus hebben proberen te sturen. De Interwijs e-mail virusscanner kan alleen e-mail scannen die via uw Interwijs e-mailaccount wordt ontvangen.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Wij willen u niet de stuipen op het lijf jagen maar statistisch gezien is de kans dat u een virus krijgt via e-mail zeer groot. Er zijn echter ook andere mogelijkheden om een virus te krijgen zoals bij het surfen op internet of het downloaden van software. Ook het delen van software van anderen kan een infectie veroorzaken. Wilt u ook hier tegen beschermt zijn? Maakt u ook gebruik van andere e-mail accounts? Dan raden wij u aan een virusscanner te installeren op elke computer en deze up-to-date te houden. Over de mogelijkheden kan Interwijs u volledig informeren.

Lees meer onder FAQ