Bij de feestdagen horen natuurlijk cadeaus. Ook Interwijs geeft u graag een cadeau waar u wat aan heeft. Als u een hostingpakket bij Interwijs heeft dan ontvangt u van ons een verdubbeling van de ruimte.

Waarom meer hostingruimte?

We krijgen steeds meer vraag naar extra hostingruimte. Dit komt doordat websites en webshops door de tijd heen steeds verder uitbreiden en oude e-mails in de praktijk vaak lang op de server blijven staan. Een hostingpakket wordt dan op een gegeven moment te klein. Door de hostingruimte nu te verdubbelen zult u minder snel tegen een limiet aanlopen.

Of u nu net klant bent of al jaren host bij Interwijs, we verdubbelen voor u de hostingruimte. U betaalt hiervoor niets extra.

Voorbeeld
Heeft u op dit moment bijvoorbeeld Pakket Medium, dan verdubbelt uw ruimte van 5 GB naar 10 GB. Heeft u Pakket Large dan krijgt u van ons 20 GB in plaats van 10 GB. De verdubbeling van de ruimte geldt ook voor de VPS hosting.

Hostingruimte aanvragen?

Als u een website of webshop wilt (laten) maken, dan is één van de eerste zaken die u moet regelen de hosting en het registreren van een domeinnaam. Hosting (of webhosting) houdt in dat uw website wordt geplaatst op een server die verbonden is met het internet.

Heeft u nog geen hosting bij Interwijs, maar wilt u dat wel graag? U heeft bij ons de keuze uit vier hostingpakketten. Bij elk pakket is het mogelijk om een gratis CMS software pakket op de hostingruimte te installeren. Hiermee kunt u uw eigen website of webshop maken en beheren.  Als u een eigen serveromgeving nodig heeft, maar niet de capaciteit van een volledige server dan kunt u het beste kiezen voor VPS hosting.

Door te kiezen voor hosting op de servers van Interwijs bent u verzekerd van optimale bereikbaarheid en snelheid voor uw website of webshop. Bekijk onze hostingpakketten hier.