Met trots melden wij dat Interwijs vanaf 18 april 2018 door ICTWaarborg is gecertificeerd!
ICTWaarborg is sinds 2004 dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en ICT-diensten leveren.

Waarom ICTWaarborg?

Als klant wil je zekerheid over de kwaliteit van producten en diensten die je afneemt maar ook over de betrouwbaarheid van je zakenpartner. Door ons aan te sluiten bij ICTWaarborg en te certificeren heb je als klant die zekerheid.

Certificering

Klanten van bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven mogen er van uitgaan dat het bedrijf waarmee ze zaken doen aan een aantal kwaliteitseisen voldoet. Om de kwaliteit van de ruim 1.300 ICTWaarborg-deelnemers te kunnen garanderen, is er een certificeringsprocedure. Hierbij wordt gecontroleerd of ook daadwerkelijk wordt voldaan aan wettelijke vereisten en de gedragsregels van ICTWaarborg. Interwijs is gecertificeerd voor de ICT-activiteiten Automatiseerder, Webontwikkelaar en Hostingbedrijf.

Kwaliteitsnormen

Op het gebied van kwaliteit moeten de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven voldoen aan een aantal normen die peilers zijn waarop de dienstverlening naar de klant toe is gebaseerd.

Naleving gedragscode

Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van brancheorganisatie ICTWaarborg: afspraak is afspraak. Beweringen die wij niet zomaar doen; de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven werken eerlijk en integer. En ICTWaarborg kijkt over hun schouder mee.

Deskundig advies

Van aangesloten bedrijven bij ICTWaarborg mag je verwachten dat je te allen tijde een deskundig advies krijgt. Zij hebben de kennis in huis om de wensen van hun klanten te vertalen naar een voorstel waar u wat mee kunt.

Afspraak = afspraak

Met bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven maak je duidelijke afspraken. Afspraak = afspraak. Alle relevante zaken worden voor je op papier gezet, daar mag je van uitgaan.

Betrouwbaarheid

Partijen die met elkaar in zee gaan, doen dat uiteraard ook op basis van vertrouwen. Ook de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven gaan natuurlijk betrouwbaar om met hun klanten. En mochten er met je als klant misverstanden ontstaan, dan zijn er altijd goede bemiddelingsmogelijkheden.