Inbound marketing is een marketingfilosofie die de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft genomen. In plaats van klanten zoeken ga je proberen om door je doelgroep gevonden te worden. Dat scheelt inspanning en advertentiegeld. Klinkt goed! Maar hoe doe je dit?

Goede content, daar draait het om. Goede content is content die de lezer verder helpt en relevant en betrouwbaar is. Bedenk bij alles wat u publiceert of het van toegevoegde waarde is voor uw doelgroep. Waarmee onderscheidt u zich? En kunt u de belofte die u doet bewijzen?

Naast goede content is het belangrijk om gevonden te worden. Het is dan ook van belang om zoekwoorden op te nemen in uw teksten. Zorg voor relevante zoektermen. Met het hulpprogramma van Google kunt u snel zien wat het geschatte zoekverkeer voor verschillende zoektermen is.

Door goede content met de juiste zoekwoorden op uw website te gebruiken zorgt u ervoor dat klanten naar u toe komen. Wilt u meer informatie of wilt u hulp bij het schrijven van wervende teksten of het plaatsen van goede afbeeldingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.