Vanmiddag werden wij verrast door Henk Romp om te toosten op een samenwerking voor het komend jaar voor wijnservice.nl en wijnaanbieding.nl. In een overeenkomst hebben we de online marketingactiviteiten bezegeld en een toost uitgebracht.

Vanuit Meppel runt Henk samen met zijn vrouw Enna de wijnspeciaalzaak “Het Wijnvat” aan de kruisstraat. Enkele jaren geleden heeft Het Wijnvat de slag naar internet gemaakt onder de naam “Wijnservice.nl”. En dat met veel succes! Wijnservice is een landelijk opererende webshop voor kwaliteitswijnen. Hier vindt u een rijkelijk assortiment met door Henk geselecteerde dagelijkse wijnen, lekkere dinerwijnen, topwijnen en wijnen van exclusieve wijnhuizen.

Een nieuw initiatief is een in juli te lanceren webshop met wijnaanbiedingen. Voor de hand liggend is dan ook de naam wijnaanbieding.nl.
Ondanks dat het een webshop is voor wijnaanbiedingen zegt Henk dat hij alleen wijnen wil aanbieden die voldoen aan zijn kwaliteitseisen. En als vinoloog en liquorist van de Wijnacademie kunt u er dus op rekenen dat u op wijnaanbieding.nl kunt profiteren van lekkere wijnen voor lage prijzen!