Het dagelijkse leven ziet er de afgelopen dagen en komende weken anders uit door de ontwikkelingen van het Coronavirus. Ook Interwijs houdt zich aan de laatste maatregelen van RIVM door even geen fysieke afspraken in te plannen en voorlopig allemaal vanuit huis te werken. De crisis treft de een harder dan de ander, maar uiteindelijk zal het dagelijks leven weer opgepakt worden.

Dagelijks leven op zijn kop!

Het omgooien van onze dagelijkse gewoontes helpt ons ook om creatief om te gaan met situaties. Wij van Interwijs vergaderen nu via FaceTime en spreken elkaar via Skype. We kijken samen naar de mogelijkheden en laten de belemmeringen los.

Wat levert het jou op?

Ook wij merken dat klanten andere prioriteiten hebben en komen aan dingen toe die we normaal niet snel zouden doen of misschien liever uitstellen. Ineens toch die kast op kantoor opgeruimd en de tijd genomen om nog eens goed naar werkprocessen te kijken. Wij merken dat onze klanten iets positiefs van deze situatie willen maken, wij gebruiken samen met onze klanten dit moment om vooral niet stil te zitten. Sommigen investeren de tijd die ze normaal aan verkoopgesprekken besteden nu alvast aan hun toekomst door de website te optimaliseren. Anderen maken juist nu de start om de teksten op hun website eens onder de loep te nemen.

Wij wachten niet af wat deze situatie met ons gaat doen, maar we nemen stappen voor de toekomst. Kom je normaal tijd te kort om te investeren in je bedrijf? Gebruik dit moment voor dingen waar je normaal niet aan toe zou komen.

Wij helpen je graag!

Wat voor creatieve ideeën brengt deze situatie jou? Ga je brainstormen over je strategie en waar jij voor staat of hoe jij je kunt onderscheiden? Of pak je de content van je website eens goed aan? Wij helpen je graag mee om van deze situatie ook iets positiefs te maken!

Onze werkplekken voor de komende weken