Het is december. Een maand met fijne feestdagen en topdrukte op veel websites en webshops. Uiteraard helpen we u ook graag in deze drukke periode, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Bereikbaarheid Interwijs in december

December is ook de maand waar de balans van het jaar wordt opgemaakt. Uiteraard hopen wij dat u aan het einde van deze maand terug kunt kijken op een goed jaar en een succesvolle samenwerking met Interwijs.

Mocht u deze maand onze hulp nog nodig hebben dan staan wij voor u klaar. Ook tussen kerst en Oud&Nieuw is Interwijs bereikbaar. Wel is de bezetting minder groot dan normaal. Mocht u dus nog een eindsprint willen maken in december dan is dit het moment om dat kenbaar te maken!

Online succes in 2017?

Naast dat aan het einde van het jaar de balans wordt opgemaakt, wordt er natuurlijk ook vooruit gekeken naar de toekomst. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar uw plannen voor het nieuwe jaar. Zoals u weet helpen wij u graag bij uw online ambities! Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe website of webshop of het optimaliseren daarvan. Wij plannen graag een afspraak met u in om samen met u uw wensen waar te maken.

belons

0522 – 24 36 66