Maximaal rendement kun je behalen als je de reis van de klant begrijpt en daar met je webshop optimaal op inspeelt

Full service webshop maken

Strategie

Samen op weg naar het succes van jouw webshop

Bij de route naar online succes voor je webshop staat een andere reis centraal, namelijk de klantreis. Dit is de reis die je doelgroep aflegt van beginnende interesse tot aanschaf van je producten. Om aan te sluiten bij deze reis, brengen we de doelgroep en hun eisen en wensen in kaart. Samen met jou bepalen we de doelstellingen en beschrijven we de strategie hoe we de doelstellingen gaan bereiken. Dit zijn de coördinaten op de route naar het succes van jouw webshop.

Ontwerp & realisatie

De juiste combinatie van marketing en design

Maximaal rendement met je webshop behaal je alleen als je bij het ontwerp vanuit de gebruiker denkt. Daarom zijn gebruiksvriendelijkheid en interactie de uitgangspunten voor een goede webshop. Bij het ontwerpen en optimaliseren van een webshop zoeken wij altijd naar de juiste combinatie van beleving en resultaatgerichtheid op verschillende apparaten.  Dit vraagt om doordachte conversiepaden en een selectie van de juiste beelden, teksten en buttons. Kortom een optimale combinatie van marketing en design.

Techniek & onderhoud

Eenvoudig te beheren

Eenvoud en betrouwbaarheid. Daar draait het om bij het beheer van je webshop. Daarom maken wij webshops met de bekendste open source beheersystemen (CMS), zoals MagentoPrestaShop en WooCommerce. Met deze systemen profiteer je van veel functionaliteit en goed werkende modules.
Onze specialisten hebben veel ervaring met het koppelen van deze systemen met externe bestanden en systemen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan klantendatabases, voorraad- en factureringssystemen. Met deze kennis kun jij het beste uit je webshop halen en tijd en geld besparen.

Optimalisatie

Van bezoekers naar klanten

Je webshop is gemaakt en staat online, maar hoe vindt je doelgroep de weg naar de webwinkel? Met zoekmachine optimalisatie en adverteren in Google zorg je voor verkeer naar je webshop. De volgende uitdaging is om van deze bezoekers klanten te maken en zo conversies te optimaliseren. Hierbij kunnen we je helpen door met analyses de prestaties van je webshop in kaart te brengen. Op basis van statistieken kunnen we de webshop optimaliseren, zodat jij maximaal rendement kunt behalen.

Webhosting

Zelf een webshop maken

Een webshop wil je verzekeren van optimale bereikbaarheid en snelheid. Dat doe je door te kiezen voor hosting op de servers van Interwijs. Als je een domeinnaam registreert, installeren we gratis voor jou de beste software. Je kunt direct starten met het bouwen van je webshop!

Webshops waar we trots op zijn

Deze klanten gingen je al voor

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zelf aan de slag

Wil je geen webshop laten ontwikkelen, maar zelf een webshop beginnen?
Als je een domeinnaam vastlegt, helpen we je snel op weg met de beste gratis software.

Webshop maken

Behaal je online doelstellingen en bespaar tijd, inspanning en geld. Bij Interwijs weten we hoe we een succesvolle webshop maken die werkt voor jou.