0522 24 36 66
Menu

Magento webshop

Magento webshop 2017-08-10T11:23:21+00:00

Voor wie is een Magento webshop geschikt?

Magento is geschikt voor zowel kleine als grote webshops. Het systeem biedt meer mogelijkheden dan de meeste andere systemen, maar voor aanpassingen is vaak gespecialiseerde technische kennis nodig. Wij adviseren Magento dan ook aan ambitieuze ondernemers die optimale flexibiliteit wensen en ervaring hebben met het beheren van een webshop.

Magento CMS aanvragen

Wat zijn de voordelen van Magento?

Een Magento webshop biedt ongekend veel mogelijkheden. Het is op dit moment wereldwijd het meest populaire en snelst groeiende e-commerce platform. De populariteit van het platform is te danken aan de hoge kwaliteit. Magento onderscheidt zich van de andere systemen op de onderstaande punten:

Magento webshop laten maken

Wat zijn alternatieven voor Magento?

Als je ervaring hebt met webshops en zoekt naar een systeem dat minder uitgebreid is dan Magento dan is PrestaShop een goed alternatief. Als je van plan bent om een webshop te starten, maar nog nooit eerder een webshop hebt beheerd, dan is een webshop van WooCommerce mogelijk het beste alternatief.

Magento hosting

Om een webshop optimaal te laten functioneren op het platform van Magento is er speciale hosting nodig. Wij adviseren om gebruik te maken van Magento hosting

Magento hosting aanvragen

Magento webshops waar we trots op zijn

Deze klanten gingen je al voor

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Magento specialist

 Onze ervaren ontwikkelaars helpen je graag met het opzetten of verbeteren van je webwinkel. Wij verzorgen alle betalingsmogelijkheden, modules en eventuele koppelingen met je bestaande systemen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Magento gratis voorgeïnstalleerd

Heb je al ervaring met Magento en wil je graag zelf een Magento webshop maken? Dan kun je kiezen voor onze hosting met gratis Magento installatie.

Zelf aan de slag met Magento