0522 24 36 66
Menu

Online marketing

//Online marketing
Online marketing 2017-08-17T15:32:35+00:00

Met een optimale online marketingmix blijf je de concurrentie altijd een stap voor

Vraag advies aan
Lees meer

Online marketingmix

Analyse en strategie

Meer rendement door goede analyses

Een website of webshop is weinig waard als er geen bezoekers zijn of als de bezoekers niet leiden tot conversies. Als je het prettig vindt, kijken we kritisch naar je platform en de statistieken. Met analyse software brengen we de meest waardevolle informatie in kaart en zoomen we in op het gedrag van de bezoekers. Op basis daarvan maken we samen een plan hoe je online marketing effectief inzet. Bijvoorbeeld met SEO, SEA of contentmarketing.

Strategische sessie plannen

Zoekmachine optimalisatie SEO

Bovenaan in natuurlijke zoekresultaten

Als je bovenaan in Google wil staan dan moeten de bezoekers op je website of webshop vinden waar zij naar op zoek zijn. Dit vraagt om een goede inrichting van je webshop of website. Zowel technisch als tekstueel. Met SEO wordt je website of webshop doorgelicht en geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Dit houdt niet op bij een logische structuur, de juiste zoekwoorden en goede teksten. Het resultaat is dat je doelgroep je vindt via de natuurlijke zoekresultaten. Hierdoor krijg je meer bezoekers en meer kans op conversies.

SEO aanvragen

Online adverteren

Gegarandeerd zichtbaar in Google en op social media

Wil je snel en gegarandeerd aandacht van je doelgroep? Met online adverteren kun je met een beperkt (klik)budget heel gericht je doelgroep bereiken. Met SEA zoals Google Adwords en Shopping komt je boodschap naar voren als jouw doelgroep zoekt naar het product of de dienst die jij aanbiedt. We helpen je graag bij het opzetten van de juiste campagnes met aansprekende advertenties. Dit geldt ook voor campagnes op social media zoals Facebook en Twitter.

Online adverteren aanvragen

Conversie optimalisatie CRO

Marketingbudget effectiever besteden

Met conversie optimalisatie (CRO) haal je meer rendement uit SEO, online advertenties en contentmarketing. Wij helpen je graag om het onderste uit de kan te halen. Door gedrag van bezoekers te analyseren kunnen we de conversiepaden in beeld brengen en verbeteren. Een simpele aanpassing aan een afbeelding of het toevoegen van een button kan al direct leiden tot meer omzet.

CRO aanvragen

Contentmarketing

Interactie met je klanten

Je kunt klanten aan je binden als je inhoud biedt waar zij echt iets aan hebben. Dat kan via e-mail nieuwsbrieven, webteksten, social media, afbeeldingen en video’s. We helpen je graag om goede content in beste formaat op de juiste plaats aan te bieden, zodat er interactie ontstaat tussen jou en je klanten.

Contact

Social media

Benut de kracht van de online community

Social media is een krachtig instrument om online doelstellingen te behalen. Bijvoorbeeld om de interactie met klanten te stimuleren of om je product of dienst onder de aandacht brengen. Ga de dialoog aan met je doelgroep en ontdek wat de kansen voor je organisatie zijn. We helpen je graag bij het opzetten, uitvoeren en uitbouwen van je social media strategie.

Offerte aanvragen

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zelf aan de slag

Wil je eenmalig advies en daarna zelf aan de slag?
Kom langs en we helpen je snel op weg naar online succes.

Afspraak maken

Structurele analyse en adviezen

Behaal je online doelstellingen en bespaar tijd, inspanning en geld. Wij weten hoe we een succesvolle website maken die werkt voor jou.

Vrijblijvend offerte aanvragen