Voordelig en snel een webshop beginnen

Strategie

Wilt u een webshop beginnen? Interwijs ontwikkelt en verbetert webshops voor verschillende doelgroepen. Voordat we van start gaan bepalen we samen met u de strategie. We brengen de doelgroep in kaart en verdiepen ons in uw organisatie en markt. We inventariseren uw eisen en wensen en maken een voorstel op maat waarin we beschrijven hoe we de beoogde resultaten gaan bereiken.

Kom langs voor een goed gesprek

webshop-strategie2

 

Webshop Ontwerp

Ontwerp

Bij het ontwerpen van een webshop zijn we altijd op zoek naar de juiste combinatie van marketing en design. We denken hierbij vanuit de gebruiker. Gebruiksvriendelijkheid en resultaatgericht zijn onze uitgangspunten. Wij maken altijd gebruik van responsive design (geoptimaliseerd voor verschillende schermformaten).


 

Techniek en CMS

Wij ontwikkelen webshops met verschillende professionele (open source) software, zodat we altijd een product kunnen aanbieden dat bij u past. Onze professionals zijn gespecialiseerd in Magento, PrestaShop en WooCommerce. Wij helpen u tevens graag met het koppelen van uw webshop met externe systemen (bijv. voorraad of administratie). Zo kunt u het beste uit uw webshop halen en tijd en geld besparen.

Vergelijk de systemen

webshop-cms

 


 

Content

Een succesvolle webshop valt of staat met de juiste content (afbeeldingen en teksten). Hoe verleidt u de bezoekers tot een aankoop? U kunt er voor kiezen om zelf content aan te leveren en te plaatsen via het CMS. U kunt dit ook aan onze professionals overlaten. Wij zorgen voor aantrekkelijk beeldmateriaal en overtuigende teksten.


 

Webshop Optimalisatie

Optimalisatie

Uw webshop staat online, maar hoe bereikt u uw doelgroep? Door middel van zoekmachine optimalisatie en adverteren in Google zorgt u voor traffic naar uw webshop. Vervolgens is het van belang om van uw bezoekers klanten te maken.
Door middel van webanalytics brengen we de prestaties van uw webshop in kaart. Op basis van de statistieken kunnen we uw webshop optimaliseren, zodat u maximaal rendement kunt behalen.


 

Onderhoud

Uw webshop is nooit af. We blijven kritisch naar uw webshop en statistieken kijken en adviseren u over de mogelijkheden om meer uit uw webshop te halen.
Ons team van specialisten kan u ondersteunen bij het onderhouden en optimaliseren. U kunt dit op basis van afroep door Interwijs laten uitvoeren. U kunt er ook voor kiezen om hier een abonnement voor af te sluiten.

Webshop Onderhoud