Met een juiste mix van vormgeving, techniek en marketing ontwikkelen we samen een doordachte website die werkt voor jou

Full service website maken

Strategie

De route naar een succesvolle website

Geen reis naar online succes is hetzelfde. Daarom stippelen we met jou de route uit. We formuleren samen de doelstellingen en verdiepen ons in de organisatie en markt. Ook brengen we de doelgroep in kaart en inventariseren de eisen en wensen. Hierna beschrijven we de strategie hoe we de doelstellingen gaan bereiken. Dit zijn als het ware de coördinaten op de route naar het succes van jouw website.

Ontwerp & realisatie

Een mix van marketing en vormgeving

Hoe behaalt de bezoeker zijn of haar doel op jouw website? Bij het vormgeven en inrichten van een website staat deze vraag centraal. Een succesvolle website heeft goede afbeeldingen en teksten en heeft een logische navigatie. Om dit te realiseren zoeken wij altijd naar de juiste combinatie tussen beleving en resultaatgerichtheid op verschillende apparaten. Ons uitgangspunt daarbij is een gebruiksvriendelijke website die door jou makkelijk te beheren is.

Techniek & onderhoud

Het motorblok van je website

Voor jou als beheerder moet de website eenvoudig te beheren zijn. Daarom ontwikkelen wij websites met een gebruiksvriendelijk open source beheersysteem (CMS), zoals WordPress en Joomla. Met deze systemen kun je eenvoudig de indeling en inhoud van je website beheren en zelf onbeperkt pagina’s aanmaken. Daarnaast profiteer je van veel functionaliteit en nieuwe modules. Nu en in de toekomst.

Optimalisatie

Meer bezoekers en betere interactie

Een prachtige website zonder bezoekers is niet veel waard. Het is daarom belangrijk dat je website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) krijgen bezoekers een betere beleving op je website en zorg je daarmee dat je website naar voren komt als je doelgroep naar je producten of diensten op zoek is. Wil je snel en gegarandeerd topposities in Google? Dan kun je gebruik maken van online adverteren. Wij adviseren graag over de mogelijkheden.

Webhosting

Zelf een website maken

Door te kiezen voor hosting op de servers van Interwijs is je website verzekerd van optimale bereikbaarheid en snelheid. Als je een domeinnaam registreert, installeren we gratis voor jou de beste software. Je kunt direct starten met bouwen!

Website pakketten

Jouw klanten zijn altijd en overal online. Daarom is het van belang dat je een website hebt die er goed uitziet op desktop, smartphone en tablet. Daarnaast is het belangrijk dat de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, gemakkelijk zelf te beheren is en voldoet aan de nieuwste technieken en trends. We maken je het graag makkelijk en bieden daarom verschillende pakketten aan:

Basis

895,-
 • Ontwerp op basis van eigen huisstijl
 • Geschikt voor desktop, tablet en smartphone
 • Zelf eenvoudig beheren
 • Onbeperkt aantal pagina’s aanmaken
 • Geoptimaliseerd voor Google

Compleet

1195,-
 • Ontwerp op basis van eigen huisstijl
 • Geschikt voor desktop, tablet en smartphone
 • Zelf eenvoudig beheren
 • Onbeperkt aantal pagina’s aanmaken
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Social media integratie

Maatwerk

vanaf € 1795,-
 • Strategische sessies
 • Website op maat
 • Uniek ontwerp
 • Geavanceerde modules
 • Uitgebreid advies

Website verbeteren

Ook een website vraagt onderhoud en kan altijd nóg beter als je resultaten goed analyseert. Als je het prettig vindt kunnen we kritisch naar je website en de statistieken kijken en je adviseren over de mogelijkheden om meer uit de website te halen.

Ons team van specialisten kan ondersteunen bij het onderhouden en optimaliseren. Je kunt dit op basis van afroep door ons laten uitvoeren. Je kunt er ook voor kiezen om hier een abonnement voor af te sluiten.

Websites waar we trots op zijn

Deze klanten gingen je al voor

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zelf aan de slag

Wil je geen pakket afnemen maar zelf een website maken?
Als je een domeinnaam vastlegt, helpen we je snel op weg met de beste gratis software.

Website laten maken

Behaal je online doelstellingen en bespaar tijd, inspanning en geld. Bij Interwijs weten we hoe we een succesvolle website maken die werkt voor jou.