Een professionele website die werkt

Website pakketten

Uw klanten zijn altijd en overal online. Daarom is het van belang dat u een website heeft die:

Interwijs maakt het u graag makkelijk. Wij bieden daarom verschillende pakketten aan.

Bekijk de voordelige pakketten

Website pakketten

 


 

Maatwerk

Wilt u graag een website? Of is uw huidige website toe aan een update? Dan kunt u bij ons terecht. Door middel van de juiste mix van vormgeving, techniek en marketingkennis ontstaat er een doordachte website die werkt. We inventariseren uw eisen en wensen en maken een voorstel op maat waarin we beschrijven hoe we de beoogde doelstellingen gaan behalen. Lees meer over de mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek aanvragen


 

Techniek en CMS

Wij ontwikkelen onze websites met een gebruiksvriendelijk open source beheersysteem (CMS). Onze professionals zijn gespecialiseerd in WordPress en Joomla. U kunt dan ook zelf eenvoudig de indeling en inhoud van uw website beheren en zelf onbeperkt pagina’s aanmaken. Daarnaast profiteert u van veel functionaliteit/modules, nu en in de toekomst.

Website CMS


 

Ontwerp

Content

Een succesvolle website valt of staat met de juiste content (afbeeldingen en teksten). Hoe verleidt u de bezoekers en brengt u de juiste boodschap over? U kunt er voor kiezen om zelf content aan te leveren en/of te plaatsen via het CMS. U kunt dit ook aan onze professionals overlaten. Wij zorgen voor aantrekkelijk beeldmateriaal en overtuigende teksten.


 

Vindbaarheid

Het is uiteraard belangrijk dat uw website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt uw website optimaal gevonden door uw doelgroep in de natuurlijke resultaten. Wilt u snel en gegarandeerd topposities in Google? Dan kunt u gebruik maken van Google Adwords. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Optimalisatie / Vindbaarheid


 

Onderhoud

Onderhoud

Uw website is nooit af. We blijven kritisch naar uw website en de statistieken kijken en adviseren u over de mogelijkheden om meer uit uw website te halen.
Ons team van specialisten kan u ondersteunen bij het onderhouden en optimaliseren. U kunt dit op basis van afroep door Interwijs laten uitvoeren. U kunt er ook voor kiezen om hier een abonnement voor af te sluiten.