Joomla website

Voor wie is Joomla! geschikt?

Interwijs is gespecialiseerd in het maken van een Joomla website. De kracht van Joomla! is dat het een zeer uitgebreid systeem is dat naar eigen wens in te stellen is. Dit CMS systeem is hiermee geschikt voor middelgrote en grote websites.  Als je gebruik wil maken van Joomla! dan is enige technische kennis gewenst. WordPress is in vergelijking met Joomla! gemakkelijker in gebruik.

Joomla! in cijfers

0%
van alle websites maakt gebruik van Joomla!
0%
van alle Joomla websites gebruikt Joomla! 3
0
bedrijven in Nederland hebben een Joomla website

Wat zijn de voordelen van Joomla!?

Joomla! is een softwareprogramma dat zeer geschikt is voor het ontwikkelen van dynamische en interactieve websites. Het is een uitgebreid systeem met veel aanvullende functionaliteiten. Joomla! onderscheidt zich van de andere CMS systemen op de onderstaande punten:

Wat zijn de alternatieven van Joomla!?

WordPress wordt veel als alternatief CMS voor Joomla! gebruikt. WordPress is goed vergelijkbaar met Joomla!, omdat het ook een open source platform is. Met dit CMS kun je ook kiezen uit diverse thema’s en plugins om functionaliteit aan de website toe te voegen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Joomla website laten maken

Onze ontwikkelaars helpen je graag verder met het ontwikkelen van een website in Joomla!. Lees hier meer informatie over de mogelijkheden.

Joomla! gratis voorge√Įnstalleerd

Wilt je zelf graag een website maken met Joomla!? Dan kun je kiezen voor hosting met gratis Joomla! installatie.