WordPress website logo

Voor wie is WordPress geschikt?

Een WordPress website maken hoeft geen grote klus te zijn. WordPress is een ideaal CMS voor het maken van kleine tot middelgrote websites. Het is van oorsprong een blogplatform, maar is inmiddels uitgegroeid naar een volwaardig Content Management Systeem. Vandaag de dag draait een zeer groot deel van alle websites en weblogs wereldwijd op WordPress. Dat is niet vreemd, want het systeem is zeer gemakkelijk in gebruik. Er zijn zeer veel templates beschikbaar, waarmee je zonder al teveel technische kennis een WordPress website kunt maken.

WordPress in cijfers

0%
van alle websites maakt gebruik van WordPress
0
nieuwe websites worden er dagelijks gemaakt met WordPress
0
miljoen mensen bezoeken maandelijks een WordPress website

Wat zijn de voordelen van een WordPress website?

 WordPress is gefocust op webstandaarden en gebruiksgemak. Het systeem is gemakkelijk aan te passen en uit te breiden. Het onderscheidt zich van de andere CMS systemen op de onderstaande punten:

Wat zijn de alternatieven van WordPress?

WordPress wordt het meest gebruikt gebruikt als CMS, maar er zijn ook klanten die voor Joomla! als alternatief kiezen. Joomla! is goed vergelijkbaar met WordPress. Joomla! is ook een open source platform, waarbij je kunt kiezen uit diverse thema’s en plugins om functionaliteit aan de website toe te voegen.

Is WordPress geschikt als webshop platform?

In combinatie met bijvoorbeeld Woocommerce is het mogelijk om met WordPress ook een webshop te beheren. Voor middelgrote webshops is dit een goede en voordelige oplossing. De functionaliteiten zijn echter beperkt. Daarom raden wij vaak aan om bij grotere webshops voor Magento te kiezen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

WordPress expert

Wij helpen je graag verder met het ontwikkelen van een WordPress website. Je kunt gebruik maken van onze onderhoudsovereenkomsten. Lees hier meer informatie over de mogelijkheden.

WordPress gratis voorge√Įnstalleerd

Heb je zelf al ervaring met WordPress en wil je zelf graag een website maken met WordPress? Dan kun je kiezen voor hosting met gratis WordPress installatie.