Project omschrijving

Voor Drents Camperhuis, een bedrijf gespecialiseerd in de aan- en verkoop van jonge, kwalitatief hoogwaardige campers, hebben we een WordPress website gerealiseerd. Hierbij is er aandacht besteed aan zowel de technische realisatie als het vormgeven van de website.

Zij hadden de wens om veel grote foto’s en alle specificaties van alle campers te kunnen presenteren. Hiervoor heeft Interwijs een WordPress website gerealiseerd waar gebruik is gemaakt van Custom Post Types. Met Custom Post Types kun je contenttypes maken die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van je website.

In dit geval hebben we een specifiek posttype gemaakt voor campers, waardoor eenvoudig gedetailleerde informatie toegevoegd en gepresenteerd kan worden, inclusief grote foto’s en specificaties. Dit maakt het voor de bezoekers van de website eenvoudiger om de gewenste informatie te vinden en vergelijken, omdat alles gestructureerd is op basis van de specifieke kenmerken van de campers. En de klant kan zelf de specificaties en foto’s beheren.