Wanneer uw e-mailbox voor 80% procent vol is krijgt u de volgende email:

Geachte ,

Uw e-mail box ‘’ heeft bijna de maximale hoeveelheid bereikt en gebruikt al x MB (80.00%) van de maximale hoeveelheid x MB.

Als het maximum van uw e-mail box is bereikt is het niet mogelijk nieuwe e-mailberichten te ontvangen en de afzender ontvangt een “mail quota exceeded” bericht.

U kunt het volgende doen om dit te voorkomen:

  1. Verwijder via webmail (bijvoorbeeld webmail.domeinnaam.nl) oudere berichten om ruimte in uw e-mail box vrij te maken. LET OP: berichten die u verwijdert zijn niet meer terug te halen. Wilt u deze veilig stellen, kies dan voor optie 2.
  2. Stel een POP3 e-mail client in op uw computer zoals Microsoft Outlook, Windows livemail, Mozilla Thunderbird of Mac Mail. Deze haalt daadwerkelijk e-mail op en plaatst deze op uw computer.

Noot: POP3 account zodanig instellen dat deze geen kopie op de server achter laat of binnen enkele dagen van de server verwijdert. Bekijk de F.A.Q. om dit in te stellen voor Outlook.

PS: dit is een geautomatiseerd bericht en u kunt hier niet op antwoorden.
Als u meer informatie wilt, neem contact met ons op.

Om er in Outlook voor te zorgen dat uw berichten na x dagen van mail server verwijderd worden kunt u de volgende F.A.Q. lezen.

Heeft deze FAQ je geholpen bij je probleem?

Gerelateerde artikelen