Nieuwe versie van WordPress beschikbaar

Heeft u een e-mail gekregen met de melding dat een nieuwe versie van WordPress beschikbaar is? Er verschijnen regelmatig nieuwe updates voor WordPress. Door middel van deze updates wordt nieuwe functionaliteit geïntroduceerd en eventuele fouten in de code worden gerepareerd. Het is belangrijk om regelmatig WordPress te updaten om de veiligheid van uw website te waarborgen.

Automatisch updaten

Vanaf WordPress versie 3.7 is het mogelijk om automatisch te updaten. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. De automatische updates zijn niet standaard ingeschakeld voor grote releases. Wij adviseren echter om automatische updates uit te schakelen. Het kan namelijk zo zijn dat uw website na een automatische update niet (volledig) meer werkt. Dit komt doordat oude code met nieuwe code wordt overschreven. Klantspecifieke wensen van u kunnen overschreven worden met nieuwe code. Wij adviseren dan ook om het updaten van de website over te laten aan specialisten met technische kennis.

WordPress laten updaten door de professionals van Interwijs

Onze professionals kunnen uw website snel en zonder problemen updaten. U kunt er voor kiezen om dit op basis van afroep te doen of voor een vast bedrag per maand technische ondersteuning af te nemen. Lees hier meer over de technische ondersteuning. Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Heeft deze FAQ je geholpen bij je probleem?