Wil je zelf graag een website of webshop maken? Wij installeren gratis voor je de beste software. Tijdens het aanvragen van je hosting kun je aangeven welke software we kosteloos voor je installeren. Je kunt direct starten met het bouwen van je eigen website of webshop.

Wij bieden je de volgende website software gratis aan

WordPress is wereldwijd een veelgebruikt softwareprogramma voor weblogs en websites. WordPress is gefocust op webstandaarden en gebruiksgemak. Het is gemakkelijk aan te passen en uit te breiden. Meer informatie over WordPress.

Joomla! is een softwareprogramma dat zeer geschikt is voor het ontwikkelen van dynamische en interactieve websites. Het is een uitgebreid systeem met veel aanvullende functionaliteiten. Meer informatie over Joomla!.

Wij bieden je de volgende webshop software gratis aan

Een Magento webshop biedt je ongekend veel mogelijkheden. Magento is op dit moment wereldwijd het meest populaire en snelst groeiende e-commerce platform. De populariteit van het platform is te danken aan de hoge kwaliteit. Meer informatie over Magento.

PrestaShop is een populair systeem voor kleine en middelgrote webshops. PrestaShop is populair omdat de webshops er aantrekkelijk uit zien. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en er zijn veel plug-ins en templates voorhanden. Ook is er een actieve community. Meer informatie over PrestaShop.

Wil je graag eenvoudig een webshop (laten) maken of heb je ervaring met WordPress? Dan is een webshop van WooCommerce geschikt voor je. WooCommerce is een zeer laagdrempelige en gebruiksvriendelijke e-commerce oplossing. Meer informatie over WooCommerce.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.