Samen op weg naar online succes

Jouw online ambitie staat bij ons centraal. Wij helpen je graag om een succes van je website of webshop te maken. In onze ogen is er namelijk niets leukers dan samen op weg te zijn naar het succes van jouw website of webshop. Hierdoor realiseren we met ons team al jaren online succes voor onze klanten.

Bekijk het team

Het Interwijs team

Ons werk doen we samen. Dit zijn de mensen die jou op weg helpen naar online succes:

Jan Piet van Dijk
Jan Piet van DijkDirecteur-eigenaar
Jan Piet van Dijk is de oprichter van Interwijs B.V. Goed luisteren naar de klant en ideeën of wensen vertalen naar bruikbare oplossingen vindt hij een uitdaging.
Vincent Wennink
Vincent WenninkProgrammeur
Vincent is in 2004 bij Interwijs in dienst getreden. Vincent houdt zich voornamelijk bezig met het implementeren en ontwikkelen van applicaties voor verschillende projecten.
Martijn Blaauw
Martijn BlaauwProgrammeur
Martijn houdt zich bezig met de realisatie van projecten en de ontwikkeling van applicaties. Hij beheert onze webservers en is een van onze helpdesk medewerkers. Martijn is in 2008 bij Interwijs in dienst getreden.
Marco van der Ziel
Marco van der ZielVormgever-webdesigner
Marco houdt zich bezig met het grafisch vormgeven en het perfect inrichten en opmaken van websites, webshops en applicaties. Marco is in 2011 bij Interwijs in dienst getreden.
Jelly Wemmenhove
Jelly WemmenhoveAdministratief medewerkster
Jelly is in 2006 bij Interwijs in dienst getreden. Jelly is verantwoordelijk voor de hosting- en domeinaanvragen en de administratie.
Wahak Stepanian
Wahak StepanianOnline marketeer
Wahak is in 2017 bij Interwijs in dienst getreden. Wahak is verantwoordelijk voor marketing- en communicatie-werkzaamheden zoals SEO, SEA, e-mailmarketing, social media en conversie optimalisatie.
Irene de Graaf
Irene de GraafMarketing communicatie medewerker
Irene houdt zich bezig met de marketingcommunicatie rondom verschillende projecten van Interwijs. Irene is sinds 2019 werkzaam bij Interwijs.

Teamwork

Een product of dienst moet goed bij je bedrijf en ambities passen en met je strategie meegroeien. Wij proberen jou dan ook te inspireren met oplossingen die werk uit handen nemen en processen vereenvoudigen.

We zijn altijd op zoek naar de juiste combinatie van creativiteit, techniek en marketing. Door in teamverband te werken komen we tot een succesvol eindresultaat. Hierdoor ben jij minder tijd, inspanning en geld kwijt om je online doelstellingen te behalen.

Partner voor online succes

Hoewel we al jaren online succes behalen, worden we nog steeds enthousiast van de online ambities van klanten die met ons samenwerken. Online succes voor onze klanten is namelijk wat ons drijft.

Deze klanten omschrijven Interwijs vaak als een full service internetbureau. Dit komt omdat we naast het ontwikkelen van websites en webshops ook online marketing en hosting verzorgen. Hierdoor werken wij voor een brede groep klanten in verschillende sectoren, van zzp’ers tot miljoenenbedrijven.

Partners

Om jouw online succes te realiseren werken we samen met gerenommeerde partners:

Google
WordPress
Magento
MailChimp
rankingCoach
Moz
New Relic
MultiSafepay
AfterPay
Docdata
SIDN
SIDN Registrar
GeoTrust
Let's Encrypt
ICTWaarborg

Milieubewust ondernemen

Een goed milieu begint bij jezelf. Dat trekken wij ons zeker aan. Wij hebben het volgende gedaan om hier de daad bij het woord te voegen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Interwijs probeert ook haar maatschappelijke steentje bij te dragen. Wij sponsoren dan ook een aantal lokale verenigingen om hun ambities mogelijk te kunnen maken: