Samen op weg naar online succes

Jouw online ambitie staat bij ons centraal. Wij helpen je graag om een succes van je website of webshop te maken. In onze ogen is er namelijk niets leukers dan samen op weg te zijn naar het succes van jouw website of webshop. Hierdoor realiseren we met ons team al jaren online succes voor onze klanten.

Bekijk het team

Het Interwijs team

Ons werk doen we samen. Dit zijn de mensen die jou op weg helpen naar online succes:

Robert van Dijk
Robert van Dijk

Robert van Dijk

Technicus

In 2016 ben ik bij Interwijs in dienst getreden, ik studeer Computer Science aan de TU Delft. Bij Interwijs doe ik in mijn vrije tijd allerlei voorkomende IT werkzaamheden. Uiteraard onder supervisie van mijn ervaren collega’s!

Vincent Wennink
Vincent Wennink

Vincent Wennink

Programmeur

Ik ben in 2004 bij Interwijs in dienst getreden. Voornamelijk houd ik me bezig met het implementeren en ontwikkelen van applicaties voor verschillende projecten.

Enrico van Goor
Enrico van Goor

Enrico van Goor

Systeem- en applicatiebeheerder

Ik ben in 2019 bij Interwijs in dienst getreden en verantwoordelijk voor het beheren van onze hostingomgeving, interne systemen en software. Security heb ik hoog in het vaandel en neem geen enkel risico!

Marco van der Ziel
Marco van der Ziel

Marco van der Ziel

Vormgever-webdesigner

Sinds 2011 houd ik me bij Interwijs bezig met het grafisch vormgeven en inrichten van websites. Het leukste aan mijn werk vind ik om ideeën van een klant om te zetten naar een passend ontwerp.

Jelly Wemmenhove
Jelly Wemmenhove

Jelly Wemmenhove

Administratief medewerker

In 2006 ben ik bij Interwijs in dienst getreden. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie, hosting- en domeinaanvragen.

Jan Piet van Dijk
Jan Piet van Dijk

Jan Piet van Dijk

Directeur-eigenaar

Ik ben de oprichter van Interwijs B.V. Goed luisteren naar de klant en ideeën of wensen vertalen naar bruikbare oplossingen vind ik een uitdaging.

Teamwork

Een product of dienst moet goed bij je bedrijf en ambities passen en met je strategie meegroeien. Wij proberen jou dan ook te inspireren met oplossingen die werk uit handen nemen en processen vereenvoudigen.

We zijn altijd op zoek naar de juiste combinatie van creativiteit, techniek en marketing. Door in teamverband te werken komen we tot een succesvol eindresultaat. Hierdoor ben jij minder tijd, inspanning en geld kwijt om je online doelstellingen te behalen.

Kom in contact met ons team