Samen op weg naar online succes

Jouw online ambitie staat bij ons centraal. Wij helpen je graag om een succes van je website of webshop te maken. In onze ogen is er namelijk niets leukers dan samen op weg te zijn naar het succes van jouw website of webshop. Hierdoor realiseren we met ons team al jaren online succes voor onze klanten.

Bekijk het team

Het Interwijs team

Ons werk doen we samen. Dit zijn de mensen die jou op weg helpen naar online succes:

Jan Piet van Dijk
Jan Piet van Dijk

Jan Piet van Dijk

Directeur-eigenaar

Ik ben de oprichter van Interwijs B.V. Goed luisteren naar de klant en ideeën of wensen vertalen naar bruikbare oplossingen vind ik een uitdaging.

Justin Kleinsmit
Justin Kleinsmit

Justin Kleinsmit

Webdesigner / Front-end Developer

Vanaf juni 2021 maak ik deel uit van het team Interwijs. Ik houd me bezig met Webdesign en vormgeving. Ik kijk er naar uit om veel klanten blij te maken met een doeltreffende website.

Jelly Wemmenhove
Jelly Wemmenhove

Jelly Wemmenhove

Administratief medewerker

In 2006 ben ik bij Interwijs begonnen. Ik werk nu partime bij Interwijs en ben verantwoordelijk voor de administratie.

Robert van Dijk
Robert van Dijk

Robert van Dijk

Technicus

In 2016 ben ik bij Interwijs in dienst getreden, ik studeer Computer Science aan de TU Delft. Bij Interwijs doe ik in mijn vrije tijd allerlei voorkomende IT werkzaamheden. Uiteraard onder supervisie van mijn ervaren collega’s!

Enrico van Goor
Enrico van Goor

Enrico van Goor

Systeem- en applicatiebeheerder

Ik ben in 2019 bij Interwijs in dienst getreden en verantwoordelijk voor het beheren van onze hostingomgeving, interne systemen en software. Security heb ik hoog in het vaandel en neem geen enkel risico!

Vincent Wennink
Vincent Wennink

Vincent Wennink

Programmeur

Ik ben in 2004 bij Interwijs in dienst getreden. Voornamelijk houd ik me bezig met het implementeren en ontwikkelen van applicaties voor verschillende projecten.

Teamwork

Een product of dienst moet goed bij je bedrijf en ambities passen en met je strategie meegroeien. Wij proberen jou dan ook te inspireren met oplossingen die werk uit handen nemen en processen vereenvoudigen.

We zijn altijd op zoek naar de juiste combinatie van creativiteit, techniek en marketing. Door in teamverband te werken komen we tot een succesvol eindresultaat. Hierdoor ben jij minder tijd, inspanning en geld kwijt om je online doelstellingen te behalen.

Kom in contact met ons team

Partner voor online succes

Hoewel we al jaren online succes behalen, worden we nog steeds enthousiast van de online ambities van klanten die met ons samenwerken. Online succes voor onze klanten is namelijk wat ons drijft.

Deze klanten omschrijven Interwijs vaak als een full service internetbureau. Dit komt omdat we naast het ontwikkelen van websites en webshops ook online marketing en hosting verzorgen. Hierdoor werken wij voor een brede groep klanten in verschillende sectoren, van zzp’ers tot miljoenenbedrijven.

Bekijk portfolio

Partners

Om jouw online succes te realiseren werken we samen met gerenommeerde partners:

Google
WordPress
Magento
Fooman
MailChimp
rankingCoach
Moz
New Relic
MultiSafepay
AfterPay
Docdata
SIDN
SIDN Registrar
GeoTrust
Let's Encrypt
ICTWaarborg

Milieubewust ondernemen

Een goed milieu begint bij jezelf. Dat trekken wij ons zeker aan. Wij hebben het volgende gedaan om hier de daad bij het woord te voegen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Interwijs probeert ook haar maatschappelijke steentje bij te dragen. Wij sponsoren dan ook een aantal lokale verenigingen om hun ambities mogelijk te kunnen maken: