Samen op weg naar online succes

Jouw online ambitie staat bij ons centraal. Wij helpen je graag om een succes van je website of webshop te maken. In onze ogen is er namelijk niets leukers dan samen op weg te zijn naar het succes van jouw website of webshop. Hierdoor realiseren we met ons team al jaren online succes voor onze klanten.

Het Interwijs team

Ons werk doen we samen. Dit zijn de mensen die jou op weg helpen naar online succes:

Vincent Wennink
Vincent Wennink

Vincent Wennink

Programmeur en realisatie

Ik houd me voornamelijk bezig met het implementeren en ontwikkelen van websites en webshops. Daarnaast zorg ik ervoor dat het allemaal goed blijft werken.

Monique Visscher
Monique Visscher

Monique Visscher

Marketing en communicatie

Ik werk aan een optimaal resultaat op het gebied van SEO, Google Ads, e-mailmarketing, social media en conversie optimalisatie. Daarnaast verzorg ik alle communicatie op onze eigen website, in onze nieuwsbrieven en op social media.

Robert van Dijk
Robert van Dijk

Robert van Dijk

Technicus

Ik ben bezig met een Master Computer Science and Engineering aan de TU Delft. Bij Interwijs voer ik naast mijn master allerlei IT-werkzaamheden uit.

Patrick Dilling
Patrick Dilling

Patrick Dilling

Webdesigner / webdeveloper

Ik realiseer en onderhoud websites en webshops. Van ontwerp, bouwen en tot het optimaliseren. Daarnaast adviseer en help ik klanten met hun vraagstukken. Ik hoop ook jou hiermee te kunnen helpen.

Jelly Wemmenhove
Jelly Wemmenhove

Jelly Wemmenhove

Administratief medewerker

Ik ben verantwoordelijk voor de administratie. Ik zorg ervoor dat de cijfertjes allemaal kloppen.

Enrico van Goor
Enrico van Goor

Enrico van Goor

Systeem- en applicatiebeheerder

Ik ben verantwoordelijk voor het beheren van onze hostingomgeving, interne systemen en software. Security staat bij mij hoog in het vaandel en ik neem geen enkel risico! Beter be safe than sorry.

Rob Heek
Rob Heek

Rob Heek

Webdesigner / Front-end Developer

Ik houd me bezig met webdesign en de realisatie van websites en webshops. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat je website of webshop er goed uitziet en perfect werkt.

Jan Piet van Dijk
Jan Piet van Dijk

Jan Piet van Dijk

Directeur-eigenaar

Ik ben de oprichter van Interwijs B.V. Goed luisteren naar de klant en ideeën of wensen vertalen naar bruikbare oplossingen vind ik een uitdaging.

Teamwork

Een product of dienst moet goed bij je bedrijf en ambities passen en met je strategie meegroeien. Wij proberen jou dan ook te inspireren met oplossingen die werk uit handen nemen en processen vereenvoudigen.

We zijn altijd op zoek naar de juiste combinatie van creativiteit, techniek en marketing. Door in teamverband te werken komen we tot een succesvol eindresultaat. Hierdoor ben jij minder tijd, inspanning en geld kwijt om je online doelstellingen te behalen.

Partner voor online succes

Hoewel we al jaren online succes behalen, worden we nog steeds enthousiast van de online ambities van klanten die met ons samenwerken. Online succes voor onze klanten is namelijk wat ons drijft.

Deze klanten omschrijven Interwijs vaak als een full service internetbureau. Dit komt omdat we naast het ontwikkelen van websites en webshops ook online marketing en hosting verzorgen. Hierdoor werken wij voor een brede groep klanten in verschillende sectoren, van zzp’ers tot miljoenenbedrijven.

Partners

Om jouw online succes te realiseren werken we samen met gerenommeerde partners:

Google
WordPress
Magento
Fooman
MailChimp
rankingCoach
Moz
New Relic
MultiSafepay
AfterPay
Docdata
SIDN
SIDN Registrar
GeoTrust
Let's Encrypt
ICTWaarborg

Milieubewust ondernemen

Een goed milieu begint bij jezelf. Dat trekken wij ons zeker aan. Wij hebben het volgende gedaan om hier de daad bij het woord te voegen.

Goed Hart Keurmerk

Interwijs heeft het ‘Goed Hart’-keurmerk ontvangen,
een teken van erkenning voor de inzet voor een betere wereld.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Interwijs probeert haar maatschappelijke steentje bij te dragen. Wij sponsoren dan ook een aantal lokale verenigingen om hun ambities mogelijk te kunnen maken: