Interwijs heeft het ‘Goed Hart’-keurmerk ontvangen, een teken van erkenning voor de inzet voor een betere wereld. Maar wat betekent dat eigenlijk?

Goed Hart Keurmerk

Het ‘Goed Hart’-keurmerk is het grootste onafhankelijke keurmerk van Nederland, en richt zich op bedrijven met een Hart en die een bijdrage leveren aan de maatschappij. De organisatie heeft als doel om het goede werk van bedrijven aan te moedigen en te belonen door middel van certificaten. Het Goed Hart Keurmerk wordt gesteund door lokale partners, waardoor het keurmerk 100% gratis en niet te koop is. Hierdoor is het keurmerk volledig onafhankelijk en kan het alleen verdiend worden door benaderd te worden door het keurmerk zelf of voorgedragen te worden.

Het keurmerk wordt uitgereikt aan bedrijven die een positieve impact willen hebben op de samenleving. Goed Hart Keurmerk: “Bedrijven die kunnen bewijzen dat ze oprecht proberen de wereld te verbeteren, zijn degenen die winnen en uiteindelijk boven de rest uitstijgen. Dat zijn onze helden.”

Inzet Interwijs

Wat maakt Interwijs zo speciaal? Interwijs probeert haar maatschappelijke steentje bij te dragen. Wij helpen een aantal lokale verenigingen om hun ambities mogelijk te kunnen maken. Dit doen we o.a. door de website te realiseren, technisch onderhoud, hosting, beveiliging en ondersteuning voor de volgende verenigingen:

Het ontvangen van het ‘Goed Hart’-keurmerk is een grote eer voor Interwijs. Het is een erkenning van onze toewijding aan een betere wereld en een uitnodiging aan anderen om zich bij ons aan te sluiten.

Met dit keurmerk voegt Interwijs zich bij een indrukwekkende lijst van keurmerkdragers. Bedrijven zoals AFAS, Brownies & Downies, Profile Tyrecenter en KPN dragen ook trots het Goed Hart Keurmerk.

 
Goed Hart KeurmerkGoed hart keurmerk certificaat