Eigenaar Arjan Tien runt de website numeppel.nl. Het was de wens de website te vernieuwen om de website overzichtelijker te maken en beter op mobiele telefoons te laten werken. Vooral het bekijken van foto’s en video’s moest verbeterd worden. Hiervoor is de snelheid van de website heel belangrijk.
Interwijs bouwde een website die ruim aan deze eisen voldoet, met als uitgangspunt dat de meeste bezoekers de website op mobiele telefoons bekijken.

Numeppel.nl bevat enorm veel nieuws en foto’s. Bezoekers behouden overzicht door de indeling in nieuwscategorieën en de overzichtelijke paginalay-out. Video’s zijn eenvoudig in de nieuwsberichten te bekijken. Bezoekers bladeren door de foto’s van berichten vanuit een makkelijk te hanteren diapresentatie.
De website trekt bij belangrijke gebeurtenissen tienduizenden unieke bezoekers per dag! De gekozen hosting van Interwijs kan dit soort bezoekersaantallen aan met behoud van de snelheid van de website.

In Studio 2 te Meppel vond woensdagavond 19 april de feestelijke lancering plaats van de nieuwe website. Er werd een filmpje getoond over Arjan en wat zijn motivatie is om van Numeppel.nl te maken. Naast al het applaus dat Arjan ontving, zette hij ook zelf een aantal mensen, die hem helpen om zijn droom waar te maken, in het zonnetje. Het was een geslaagde avond, waar Arjan en zijn team tevreden op terug kunnen kijken.

Arjan runt numeppel.nl zonder winstoogmerk. De exploitatie van de website wordt door de bijdrage van donateurs bekostigd. De nieuwe website brengt de donateurs daarom tussen het nieuws prominent in beeld. Hij heeft recent een eigen kantoor geopend bij bhome@work aan de Zomerdijk te Meppel.

Ook donateur worden van numeppel.nl? Informeer bij Arjan Tien naar de mogelijkheden!